• UA

Illustration

Хондробам капсули Баум Фарм

Дієтична добавка

199 грн

  • Профілактика захворювань суглобів

  • Поживна та енергетична цінність на 100 г (g) продукту: білки – 27,24 г (g), вуглеводи – 15,03 г (g), жири – 0,3 г (g); енергетична цінність 719 кДж (kJ) / 171,8 ккал (kcal).

  • Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

    Склад: 
    на 1 капсулу (800 мг (mg)): активні інгредієнти: глюкозамін (у вигляді глюкозаміну хлориду) – 400 мг (mg), хондроїтин (у вигляді хондроїтину сульфату) – 300 мг (mg), вітамін С (у вигляді L-аскорбінової кислоти) – 50 мг (mg), гіалуронова кислота (у вигляді гіалуронату натрію) – 10 мг (mg), серратіо- пептидаза – 7 мг (mg), вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу) – 0,25 мкг (µg); допоміжні речовини: регулятор кислотності кальцію цитрат, стабілізатор кальцію стеарат, крохмаль кукурудзяний, антикомкувач кремнію діоксид, оболонка капсули: желюючий агент желатин, барвник: титану діоксид.
    Рекомендації щодо застосування:
    застосовувати в якості добавки дієтичної для дорослих та дітей старше 12 років як додаткове джерело вітамінів та біологічно активних речовин із хондропротекторною функцією для покращення стану опорно-рухової системи та про- філактики захворювань суглобів при значних фізичних навантаженнях та при вікових змінах хрящової тканини суглобів. Має загальнозміцнюючі властивості.
    Спосіб застосування та рекомендована добова доза:
    застосовувати дорослим та дітям від 12 років по 1 капсулі двічі на добу після їди, запиваючи достатньою кількістю питної води. Капсулу не розжовувати. Тривалість застосування становить від 1 до 2 місяців.
    Застереження щодо застосування:
    не перевищувати рекомендовану дозу для добового застосування. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. При цукровому діабеті необхідна кон- сультація лікаря. При появі небажаних реакцій припи- нити застосування та звернутись до лікаря.
    Протипоказання:
    діти віком до 12 років, вагітність та період лактації, індивідуальна чутливість до будь-якого з компонентів продукту, одночасний прийом анти- коагулянтів.
    Не є лікарським засобом. Добавка дієтична.
    Форма випуску:
    капсули № 30.
    Маса нетто 1 капсули:
    800 мг (mg) ± 5 %
    Умови зберігання:
     зберігати в оригінальній упаковці при температурі від +10 ºС до +25 ºС в сухому, захи- щеному від світла і недоступному для дітей місці.
    Контрактний виробник:
    ПП «Чарлі», Україна, 61064, м. Харків, вул. Полтавський шлях, 123,
    тел.: +38 (057) 751-80-34, +38 (057) 780-85-80.

    Адреса виробничих потужностей: 

    Україна, 61172, м. Харків, вул. Роганська, 151.
    Глюкозамін – один з найважливіших елементів у забезпеченні здоров’я суглобів, оскільки він є специфічним субстратом та стимулятором синтезу гіалуронової кислоти та протеогліканів (складних білків, що утворюють аморфну речовину хряща), забезпечуючи процес утворення в’язко-еластичної міжсуглобової рідини, достатня кількість якої сприяє нормально- му функціонуванню суглоба зокрема достатньому ковзанню суглобових поверхонь відносно одна одної. Глюкозамін також бере участь у процесі продукування колагену, тим самим сприяючи міцності, пружності та елас- тичності хрящової тканини, що надзвичайно важливо для людей похилого віку, у яких кількість колагену, що виробляється, знижена у зв’язку із віковими змінами в організмі.
    Серратіопептидаза, протеолітичний фермент із сімейства трипсинів, володіє значним потенціалом у боротьбі із запаленням, оскільки має спорідненість до циклооксигенази (ЦОГ-I та ЦОГ-II), ключового ферменту, пов’язаного з продукуванням різних медіаторів запалення, включаючи інтерлейкіни, простагландини та тромбоксан. Серратіопептидаза була виділена із непатогенної ентеробактерії Serratia E15, що міститься у шлунково-кишковому тракті шовкопрядів. Серратіопептидаза регулює надходження імунних клітин, зокрема лімфоцитів до місця запалення, забезпечуючи швидкість імунної відповіді, знижує проникність капілярів, індуковану гістаміном, брадикініном та серотоніном; розщеплює аномальні ексудати та білки; полегшує всмоктування продуктів розпаду через кров та лімфатичну систему, запобігаючи локальній інтоксикації та набрякам. Крім того фермент сприяє загоєнню та відновленню ран та стабілізує температуру шкіри у ділянці із запаленням, опіком або травмою. Вітамін D3 впливає на ряд важливих біохімічних процесів, що підтримують здоровий тонус м’язів скелетної муску- латури, забезпечує провідність нервового збудження та впливає на згортання крові. Вітамін D3 бере участь в аб- сорбції кальцію,фосфатів та мінеральних солей, що в свою чергу забезпечує здоров’я кісток.Потенціює функціонуван- ня імунної системи, стимулює діяльність вродженого та набутого імунітету, сприяє усуненню запальних процесів.
    Хондроїтин відіграє в організмі важливу структурну та метаболічну роль – це високомолекулярний мукополі- сахарид, допоміжний субстрат для утворення хрящо- вого матриксу. Він стимулює утворення гіалуронону та захищає його від ферментативного розщеплення (шля- хом гальмування активності гіалуронідази) та від ушко- джувальної дії вільних радикалів. Хондроїтин здатен стимулювати механізм репарації хряща та пригнічу- вати активність ферментів (еластази, гіалуронідази), які руйнують хрящ. Окрім того за участю хондроїтину відбувається уповільнення резорбції кісткової тканини та зменшуються втрати кальцію, прискорюються проце- си відновлення кісткової тканини, гальмуються процеси дегенерації хряща, підвищується рухомість уражених суглобів. Хондроїтин сприяє зниженню больового син- дрому, покращенню функції суглобів, знижує потребу у нестероїдних протизапальних препаратах у пацієнтів з остеоартрозами колінних та кульшових суглобів.
    Гіалуронова кислота – глікозаміноглікан, складний ви- сокомолекулярний полісахарид, одна молекула якого здатна зв’язуватися із тисячею молекул води. Основна функція гіалуронової кислоти полягає у зв’язуванні води в міжклітинному просторі та утриманні клітин у міжклітинному матриксі. Вона виконує як механічні функції змазування суглобів й поліпшення еластичності синовіальної рідини, так і біологічні – залишки гіалуронової кислоти всмоктуються синовіоцитами (плоскими клітинами внутрішнього шару суглобової капсули), в результаті чого власна синовіальна оболонка починає виробляти гіалуронову кислоту, завдяки чому внутрішньосуглобова рідина стає більш щільною й в’язкою, забезпечує кращий захист хрящової тканини та допомагає стимуляції процесу регенерації пошкодженого хряща.

Вас це може зацікавити

Illustration

Ібупрозан гель

Контакти

Якщо у Вас залишилися запитання, задайте їх, заповнивши форму, або за номером телефону

Контакти

+380 98 870 21 30

Дякуємо!

Вашу заявку надiслано.

Can't send form.

Please try again later.