• UA

Illustration

Вітамін С шип. 500мг №20 Баум Фарм

Вітаміни і мінерали

99 грнтабл. №20

  • Таблетки шипучі, 20 шт,
    з цукром та підсолоджувачем

  • Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 g(г):
    білки – 0,2 g(г); жири – 0,5 g(г); вуглеводи – 89,0 g(г); 370 kcal(ккал)/1550 kJ(кДж).

  • Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не застосовувати як заміну повноцінного раціону харчування. 

    Склад 1 таблетки: аскорбінова кислота – 500 mg (мг), лимонна кислота, натрію гідрокарбонат, цукор, загущувач Е1201, стабілізатор Е1521, ефірна олія апельсина, підсолоджувач сахаринат натрію, барвник Е 110, консервант сорбат калію.
    Рекомендації до застосування: дорослим приймати по 1 таблетці в день після прийому їжі, розчинивши у склянці води (200 ml).
    Протипоказання: - вагітність;- період годування груддю;- діти до 14 років;- індивідуальна непереносимість;- алергічна реакція на окремі компоненти.
    Не є лікарським засобом!
    Маса нетто 1 таблетки: 4,0 g(г) ± 10 %. 
    Дієтична добавка "Вітамін С":- додаткове джерело вітаміну С при його нестачі в організмі;- людини або при підвищеній потребі в ньому;- сприяє підвищенню імунітету;- сприяє поліпшенню жовчовиділення;- сприяє нормалізації роботи підшлункової та щитовидної залоз.
    Вітамін С (або аскорбінова кислота) - одне з найважливіших органічних сполук в щоденному раціоні людини, яка необхідна для коректного функціонування сполучної і кісткової тканин, а також для підтримки і стимулювання імунітету. В організм людини надходить з їжею, лікарськими препаратами або дієтичними добавками.
    До продуктів, багатих вітаміном С, відносять: червоний солодкий перець, різні види капусти, червоний, зелений гострий перець, шпинат, томати, цитрусові (грейпфрут, апельсин, мандарин, лимон, лайм та ін.), ягоди (чорна смородина, абрикос, суниця, малина, шовковиця, виноград, вишня, черешня, обліпиха та ін.), шипшина.
    Вітамін С бере активну участь в утворенні багатьох гормонів, білкових з'єднань (кортікостероди, колаген, катехоламін, серотонін і багато інших), в перетворенні холестерину в жовчні кислоти і в процесах клітинної детоксикації.
    Завдяки участі вітаміну С в синтезі інтерферону, він здатний надавати імуномодулюючу дію на організм.
    Нестача вітаміну С в організмі призводить до ослаблення імунної системи із супроводжуючою слабкістю, високою стомлюваністю, блідістю шкірних покривів, погіршенням здоров'я волосся і нігтів, кровотечею ясен і т.д. Крайньою формою нестачі цього вітаміну є захворювання - цинга.

Вас це може зацікавити

Контакти

Якщо у Вас залишилися запитання, задайте їх, заповнивши форму, або за номером телефону

Контакти

+380 98 870 21 30

Дякуємо!

Вашу заявку надiслано.

Can't send form.

Please try again later.